Anunț Sesiune de Informare despre Apelul de granturi pentru clusterele din regiunile Cahul și Ungheni

18 iulie 2022 — Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie invită antreprenorii și membrii clusterelor din regiunile Cahul și Ungheni la o sesiune de informare cu privire la apelul de granturi pentru clustere oferite cu asistența Uniunii Europene.

În cadrul sesiunii de informare vor fi prezentate domeniile eligible de finanțare, condițiile de aplicare/participare, regulile și procedurile de înaintare a propunerilor de proiecte, criteriile de evaluare și selectare. Veți avea posibilitatea să înaintați întrebări și să primiți răspunsuri pentru a clarifica mai multe aspect legate de apelul menționat.

CÂND: miercuri, 20 iulie, ora 12:00

UNDE: online, platforma ZOOMhttps://undp.zoom.us/j/81831061018?from=addon

***  

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).