INVITAȚIE LA LICITAȚIE: Modernizarea centrului mun. Ungheni

17 martie 2021 – Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie a lansat concursul de contractare a unei companii ce va realiza lucrările de modernizare a centrului mun. Ungheni. Din setul de lucrări fac parte:

  • Amenajarea teritoriului din strada Națională – Piața Independenței si construcția havuzului uscat de tip pietonal
  • Reparația străzii Națională
  • Amenajarea parcărilor şi dotarea acestora cu elemente SMART

Lucrările de modernizate a centrului mun. Ungheni vor fi realizate cu asistența financiară a Uniunii Europene.

Volumul detaliat de lucrări, desenele tehnice, condițiile concursului și instrucțiunile de depunere a ofertelor pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2/2214/.

Pe 23 martie, 11.00, va fi organizată online o sesiune de pre-licitație. Companiile interesate să participe la sesiune vor găsi link la ședința zoom în documentul de licitație plasat în anunț: https://sc.undp.md/tnddetails2/2214/.

Pe 24 martie, 10.00-15.00, va fi organizată o vizită de documentare pe viitorul șantier din municipiul Ungheni. Reprezentanții companiilor interesate să viziteze șantierul sînt rugați să informeze prealabil specialistul în infrastructură al Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie, Vitalie Vieru: e-mail vitalie.vieru@undp.org , tel +373 79 99 88 02. Vizita va fi organizată pe cont propriu.

Ofertele pot fi depuse doar on-line până pe 13 aprilie 2021, 15:00 (GMT+2:00).

Doritorii de a participa la concurs sunt invitați să se înregistreze din timp în sistemul e-tendering pentru a putea primi informații actualizate despre eventualele modificări ale termenilor și condițiilor concursului.

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Mai multe detalii despre activitățile Programului în regiunile Cahul și Ungheni găsiți pe www.eu4cahul.md și www.eu4ungheni.md