Olesea Crăciun deține la Ungheni un magazin de cosmetice și o clinică de estetică. În 2021 a aplicat la concursul de granturi pentru antreprenori desfășurat de Programul „EU4Moldova : Regiuni-cheie”, finanțat de UE și implementat de PNUD și UNICEF și a obținut în grant în valoare de 15.000 euro. Cu acești bani, antreprenoarea a achiziționat un utilaj de remodelare corporală, fiind unicul de acest gen din regiune.

Astfel, din vara lui 2022, la clinica Olesei Crăciun au început să vină cliente nu doar din oraș și raionul Ungheni, dar și din localitățile învecinate, inclusiv din Iași, România.  

Antreprenoarea recunoaște că a avut emoții mari, atunci când a aflat că se numără printre căștigătorii concursului de granturi, iar odată cu această realizare, afacerea ei a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare.

„Aveam un vis ca în orașul Ungheni să fie un asemenea aparat modern și performant. Ungheniul este un oraș tânăr, iar cererea pentru servicii de remodelare corporală este în creștere. Ne bucură că putem să oferim servicii calitative femeile și bărbaților, care au grijă de ei și sunt atenți la felul în care arată. Clienții noștri acum nu mai sunt nevoiți să meargă la Chișinău, acum aceste servicii sunt accesibile la noi în localitate”.