Antreprenorii din Cahul și Ungheni sunt îndemnați să completeze un chestionar despre Responsabilitatea Socială Corporativă

Statut:
Desfășurat
Data limită pentru aplicare:
27 iunie 2022, ora 17:00 (GMT +03:00)
Completează formularul

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie a inițiat colectarea opiniilor și sugestiilor din partea antreprenorilor din regiunile Cahul și Ungheni cu privire la conceptul Responsabilității Sociale Corporative (RSC).

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie promovează conceptul RSC în rândul antreprenorilor, întrucât mediul de afaceri are potențialul și posibilitatea de a aduce o contribuție la dezvoltarea comunităților locale.

În acest sens, Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie a elaborat un chestionar, care vine să determine gradul de cunoaștere a conceptului RSC, să identifice experiențele și bunele practici realizate de întreprinderile din regiunile-cheie, care deja implementează principiile RSC, precum și stabilirea unor acțiuni /activități ulterioare cu privire la promovarea RSC și consolidarea cooperării sectorului privat cu sectorul public.

Chestionarul poate fi accesat aici, iar colectarea răspunsurilor va avea loc până luni, 27 iunie.

Anterior, Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie a organizat mai multe întruniri cu reprezentanții mediului de afaceri din Cahul și Ungheni, unde au fost familiarizați cu bunele practici și tendințele de dezvoltare a RSC.

În scurt timp urmează să fie organizate două vizite de studiu peste hotare, unde antreprenorii vor avea ocazia să se familiarizeze cu practici avansate în domeniu RSC, iar ulterior companiile care vor implementa principiile RSC vor beneficia de asistență și mentorat din partea experților Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie.

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4ungheni-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe