Angajăm companie pentru elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Ungheni

Statut:
Deschis
Data limită pentru aplicare:
7 iunie 2023, ora 09:30 (GMT +03:00)

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” invită potențiali aplicanți pentru Elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Ungheni în conformitate cu Condițiile Generale de Contract și Termenii de Referință prevăzuți în această Cerere de Propunere.

Condițiile concursului pot fi accesate aici:  https://procurement-notices.undp.org/view_negotiation.cfm?nego_id=5791&fbclid=IwAR1S7ZFFmjoYswltswR4Pm16suIcw-lCodHUTCjqFSrO1OxBTmr1pYr53AY

Termenul limită de înscriere în concurs este 7 iunie 2023, ora 09:30 (GMT+3:00)

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, ecologică, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4ungheni-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe