Angajăm consultant/ă pentru elaborarea specificațiilor tehnice pentru sistemul SCADA

Statut:
Deschis
Data limită pentru aplicare:
31 mai 2023, ora 09:30 (GMT +03:00)

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” angajează consultant/ă pentru elaborarea specificațiilor tehnice pentru achiziția, instalarea și implementarea sistemului de monitorizare, control/comandă și achiziție de date (SCADA – Control Supraveghere și Achiziție Date) pentru Municipiul Ungheni.

Condițiile concursului pot fi accesate aici: https://procurement-notices.undp.org/view_negotiation.cfm?nego_id=5790&fbclid=IwAR2reAb888EdQvdgcti5jiWYnmxzq_dXY0g5TSzd806vsfC1SiTbWSXsPSU

Termenul limită de înscriere în concurs este 31 mai 2023, ora 9 :30 (GMT+3:00)

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, ecologică, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4ungheni-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe