Contractăm companie pentru implementarea sistemelor ISO al managementului siguranței alimentelor, al calităţii și al standardului GLOBAL G.A.P.

Statut:
Deschis
Data limită pentru aplicare:
14 iunie 2024, ora 16:30 (GMT +03:00)

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” contractează companie pentru implementarea standardelor ISO pentru membrii clusterelor din Cahul și Ungheni. Compania va oferi onsultanță și îndrumare companiilor  din Cahul și Ungheni (membre ale clusterelor) în evaluarea proceselor lor curente de organizare și prestare a serviciilor, elaborarea și implementarea standardului ISO 9001:2015 Implementarea Sistemului de Management al Calității, ISO 22000:2018 Implementarea sistemului de management al siguranței alimentelor, implementarea GLOBAL G.A.P și GRASP.

Condițiile concursului pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2/2878/

Termenul limită de înscriere în concurs este 14 iunie 2024, ora 16.30 (GMT+2:00)

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, ecologică, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

 

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4ungheni-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe