Cahulenii vor afla mai multe despre utilizarea brandului regiunii în cadrul unei sesiuni de informare

Statut:
Desfășurat
Data și ora desfășurării:
4 aprilie 2022, ora 13:00 (GMT +03:00)
Link conectare

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie invită luni, 4 aprilie, la ora 15:00 antreprenorii, reprezentanții ONG-urilor, APL-urilor locale, dar și toți cahulenii dornici să afle mai multe despre brandul regiunii la o sesiune online de informare.

Sesiunea va începe cu un cuvânt de salut, din partea primarului mun. Cahul, Nicolae Dandiș.

Ulterior, Dmitrii Moruz, expert în branding care a participat la elaborarea brandului regiunii va povesti despre scopul și utilitatea brandului, elementele vizuale de bază, brandbook, dar și cum poate fi utilizat brandul pentru a spori atractivitatea regiunii.

De asemenea, vor fi prezentate mostre care arată cum brandul este utilizat în context real, și vor fi oferite consultații pentru doritorii de a utiliza brandul regiunii în proiecte sau afacerile proprii.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina Regiunii Cahul.

Sesiunea de informare se desfășoară în cadrul Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

***

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

 

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4ungheni-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe