Contractăm companie care să ofere asistență în crearea mecanismului și instituționalizarea serviciilor publice prin cooperarea inter-comunală în regiunile Cahul și Ungheni

Statut:
Extins
Data limită pentru aplicare:
12 ianuarie 2022, ora 15:00 (GMT +03:00)
Detalii și aplicare

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” contractează companie care să ofere asistență în stabilirea structurii manageriale și reprezentative a cooperării inter-comunale, dezvoltarea mecanismului de implementare și a instrumentelor de monitorizare și evaluare continuă a cooperarii între comunități în organizarea serviciilor publice.

Condiţiile concursului pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2396/

Termenul limită de participare la concurs este 15 decembrie 2021, 15:00 (GMT+2:00)

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, prietenoasă mediului, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4ungheni-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe