Contractăm companie care va efectua lucrările de reconstrucție și revitalizare a centrului orașului Ungheni

Statut:
Desfășurat
Data limită pentru aplicare:
4 aprilie 2022, ora 15:00 (GMT +03:00)
Detalii și aplicare

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” caută o companie/ consorțium cu experiență  în domeniul construcțiilor rutiere în Republica Moldova pentru a realiza la Ungheni lucrările de reconstrucție și extindere a trotuarelor de la strada Hașdeu până la strada Ștefan cel Mare (ÎM „Apă-Canal”) cu delimitarea pistelor pentru pietoni și biciclete și amenajarea spațiilor verzi cu elemente SMART și mobilier urban din cadrul proiectului „Reconstrucția și revitalizarea Centrului municipiului Ungheni”.

Condiţiile concursului pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2432/

Termenul limită de participare la concurs este 4 aprilie 2022, 15:00 (GMT+2:00)

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, prietenoasă mediului, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4ungheni-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe