Contractăm companie care va elabora planul de execuție detaliat pentru reparația capitală a Școlii Sportive nr.1 din mun. Cahul

Statut:
Extins
Data limită pentru aplicare:
21 martie 2022, ora 15:00 (GMT +03:00)
Detalii și aplicare

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” contractează companie care va elabora planul de execuție detaliat pentru reparația capitală a Școlii Sportive nr.1 din municipiul Cahul.

În proiect de prevăzut reparația capitală a Școlii sportive – complex sportiv, inclusiv a piscinelor, cu replanificarea parțială a încăperilor, termoizolarea și finisarea fațadelor și construcția unui bloc anexă la construcția existentă, pentru organizarea intrării separate la piscina mare (nivelul 2) cu asigurarea tuturor încăperilor necesare procesului tehnologic (vestiare, blocuri sanitare, etc).

Condiţiile concursului pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2430/

Termenul limită de participare la concurs este 14 martie 2022, 15:00 (GMT+2:00)

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, prietenoasă mediului, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4ungheni-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe