Contractăm companie pentru elaborarea Portofoliului de Investiții pentru regiunile Cahul și Ungheni

Statut:
Extins
Data limită pentru aplicare:
29 noiembrie 2021, ora 15:00 (GMT +03:00)
Detalii și aplicare

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie contractează companie care va elabora și promova un Portofoliu de Investiții pentru regiunile Cahul și Ungheni.

Termenul limită de înscriere în concurs este 22 noiembrie, 15.00

Detalii https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2384/

Pentru informații suplimentare contactați: Liliana Caterov, e-mail: liliana.caterov@undp.org Victoria Josan, e-mail: victoria.josan@undp.org

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, ecologică, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4ungheni-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe