Sprijinirea pătrunderii produselor locale pe piața UE prin încurajarea cooperării dintre clusterele locale și importatorii/distribuitorii din UE

Perioada:
2022-2023
Bugetul:
800 000 Euro

Scopul proiectului de asistență financiară nerambursabilă pentru reprezentanții clusterelor din regiunile cheie Cahul și Ungheni este de a promova și sprijini spiritul de cooperare în rândul companiilor din zonele urbane și rurale, prin susținerea implementării ideilor inovative și creării noilor locuri de muncă.

De asistență financiară vor beneficia până la opt entități necomerciale înregistrate și active din raioanele Cahul sau Ungheni.

Va fi acordat sprijin financiar pentru accelerarea și dezvoltarea clusterelor existente din zonele urbane și rurale, în special a celor conduse sau care au un impact pozitiv asupra femeilor și tinerilor și un grad sporit de inovare și digitalizare a activităților și un impact pozitiv asupra mediului.

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4ungheni-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe