Contractăm companie care va desfășura lucrări de construcție privind montarea rețelei de apeduct din s. Buzduganii de Jos, comuna Valea Mare, raionul Ungheni

Statut:
Deschis
Data limită pentru aplicare:
12 septembrie 2022, ora 15:00 (GMT +03:00)
Detalii și aplicare

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” este în căutarea unei companii/ consorțiu care va desfășura lucrări de construcție privind montarea rețelei de apeduct, forarea unei sonde și construcția unui castel de apă în satul Buzduganii de Jos, comuna Valea Mare, raionul Ungheni.

Condiţiile concursului pot fi accesate aici: https://procurement-notices.undp.org/view_notice.cfm?notice_id=94536

Termenul limită de participare la concurs este 12 septembrie 2022, 15:00 (GMT +3:00)

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, prietenoasă mediului, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4ungheni-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe