Contractăm companie pentru implementarea Platformei SMART City la Ungheni și Cahul

Statut:
Extins
Data limită pentru aplicare:
17 ianuarie 2022, ora 15:00 (GMT +03:00)
Detalii și aplicare

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” contractează companie/ consorțium care să dezvolte o soluție modulară, implementarea unei soluții tehnologice inovatoare și a unui instrument smart pentru integrarea tehnologiilor urbane și managementul eficient al municipiilor Ungheni și Cahul. Astfel încât, implementarea Platformei SMART City să permită gestionarea eficientă a diverselor resurse și activități în domeniile mobilității, utilităților și infrastructurii publice, energiei și a mediului.

Condiţiile concursului pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2359/

Termenul limită de participare la concurs este 7 decembrie 2021, 15:00 (GMT+2:00)

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, prietenoasă mediului, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4ungheni-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe