Invitație licitație: selectare companie pentru construcția sistemului de canalizare în municipiul Ungheni

Statut:
Desfășurat
Data limită pentru aplicare:
24 august 2020, ora 15:00 (GMT +03:00)
Detalii și aplicare

Programul EU4Moldova: regiuni-cheie solicită serviciile unei companii/ consorțium pentru a realiza lucrările de construcție a unei părți din sistemul de canalizare public în mun. Ungheni, în special în perimetrul străzilor Florilor, Titu Maiorescu, George Meniuc până la str. Decebal și străzilor Prut, Dmitrie Cantemir, Livezilor, Mihail Eminescu, Nicolae Bălcescu.

Lucrările de construcție civilă includ următoarele: montarea reţelelor de canalizare,  amenajarea teritoriului, testarea sistemului de canalizare, lucrări de montare/reglare a Stației de pompare a apelor uzate, darea în exploatare.

Peste 14.000 de oameni vor avea acces la sistem modern de canalizare a apelor uzate.

Condițiile concursului pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2/2095/

Termen limită de participare la concurs: 24 august, 15.00.

Pe 12 august, 15.00, va fi organizată o ședință on-line de pre-licitație pentru companiile interesate de concurs. Doritorii de a participa la ședință sunt rugați să expedieze un e-mail pe adresa: liliana.caterov@undp.org  

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4ungheni-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe