Termen limită extins pentru contractarea unei companii ce va construi un rezervor de apă potabilă cu o capacitate de 1000 m3 la stația de tratare a apei din orașul Ungheni

Statut:
Extins
Data limită pentru aplicare:
3 martie 2022, ora 15:00 (GMT +03:00)
Detalii și aplicare

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” contractează companie/ consorțium care să realizeze „Construirea unui rezervor de apă potabilă cu o capacitate de 1000 m3 la stația de tratare a apei din orașul Ungheni”, în contextul regionalizării serviciului de alimentare cu apă potabilă și extinderea acestuia în zonele rurale adiacente orașului.

Condiţiile concursului pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2422/

Termenul limită de participare la concurs este 3 martie 2022, 15:00 (GMT+2:00)

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, prietenoasă mediului, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Alte anunțuri:

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4ungheni-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe