Dezvoltare a infrastructurii comunitare de utilități și de prestare a serviciilor publice locale în comunitățile urbane și rurale din raioanele Cahul și Ungheni, Valea Mare

Perioada:
Planificat
Bugetul:
269 499 USD

Dezvoltare a infrastructurii comunitare de utilități și de prestare a serviciilor publice locale în comunitățile urbane și rurale din raioanele Cahul și Ungheni.

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie  susține financiar propunerile de proiecte care contribuie la dezvoltarea infrastructurii publice de utilități și a serviciilor publice locale cu impact de dezvoltare economică locală în regiunile-cheie Cahul și Ungheni. Prioritate maximă în cadrul apelului se acordă proiectelor de cooperare intercomunitară rural-rural sau urban-rural, precum și intervențiilor bazate pe dezvoltarea economică locală, promovarea soluțiilor integrate, eficiente și prietenoase mediului.

Rezultate așteptate:

  • 1 sоndp аrtiziаnă соnstruită;
  • 1 castel de apă construit;
  • rețea de apeduct de circa 7 km соnstruită.

Alte resurse:

Campanii

Evenimente

Istorii de succes

eu4ungheni-logo-regiuni

Programul susține consolidarea coeziunii economice, teritoriale și sociale în Republica Moldova, prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive și durabile și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor din cele 2 regiuni cheie: municipiile Ungheni și Cahul și localitățile învecinate.

Află mai multe